Horoscop 24 martie

160

Berbec  O zi cu multe discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare ca vor fi activitatile profesionale, conditiile de munca de la serviciu si salarizarea aferenta. Fereste-te de a vorbi prea mult si de a-ti expune parerile personale vizavi de oameni si fapte, cunoscute prea putin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera incepand de astazi.

Taur  S-ar putea sa primesti bani in urma depunerii eforturilor la serviciu. Un sef pune o vorba buna pentru tine si astfel, pe neasteptate primesti mai mult decat te asteptai tu. Astfel te poti bucura de cumparaturi, dar poti achita si diverse facturi, taxe sau ale servicii de care doresti sa beneficiezi atat tu cat si cei dragi. Totusi, veniturile tale din munca depusa in campul muncii sunt fluctuante si ar fi bine sa cheltuiesti strictul necesar.

Gemeni  Este o zi amestecata, cu schimbari bruste de dispozitie sufleteasca. Pentru ca tu iti doresti sa te ocupi de calatorii, de studii, de activitati culturale iti este dificil sa faci fata si solicitarilor venite din partea celorlalti. Mai ales dinspre segmentul profesional apar tot soiul de treburi pe care esti nevoit sa le rezolvi in regim de urgenta. Fii intelegator si ocupa-te de tot ce ti se cere.

Rac Mentalul este ceva mai linistit si astfel iti poti pune ordine in ganduri si treburi personale. Nemultumiri apar fie din cauza bugetului comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii, fie din cauza relatiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Deocamdata ai rabdare, ocupa-te de sufletul si trupul tau si, la nevoie, sfatuieste-te cu cei dragi.

Leu Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei şi informaţii cu prietenii şi cu persoanele din anturajul profesional. Unele veşti par destabilizatoare, însă doar în aparenţă. Dincolo de evenimentele în care eşti implicat şi în care se preconizează să te implici într-un viitor apropiat există detalii pe care le poţi observa şi înţelege în totalitate. Detaşează-te de forfota cotidiană şi rezervă momente de linişte şi pentru plimbări în aer liber.

Fecioara  Sunt momente importante pentru relatiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijina de ceva vreme. Pe langa schimbul de amabilitati placute vei obtine informatii pretioase vizavi de imbunatatirea performantelor tale profesionale. De asemenea este posibil sa afli despre contracte noi de colaborare, insa care deocamdata presupun venituri mici si destul de multa munca pe termen indelungat.

Balanta Ziua este favorabila planuirii unor calatorii, a unor studii sau pentru a lua legatura cu persoanele cunoscute aflate departe de granitele tarii. Minunat este ca cei dragi te sustin si ai putea aranja o iesire in lumea larga, chiar si pentru saptamanile urmatoare. Neplacerile pot interveni dinspre segmentul profesional, in sensul ca unii colegi te solicita prea mult in favoarea lor. Mai intai ocupa-te de treburile tale.

Scorpion Este o zi in care ai putea rezolva chestiuni financiare legate de casa, cum ar fi achitarea unor facturi sau servicii necesare segmentului domestic. De asemenea, membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tau material. Pe de alta parte este rost sa obtii ceva bani din angajamentele parteneriale in care esti implicat. Cheltuieste cu masura si evita sa te lasi impresionat de asa-zisele probleme ale celorlalti.

Săgetător Relatiile parteneriale sunt foarte animate, atat cele personale, cat si cele profesionale. Sunt posibile discutii importante despre dezvoltarea acestor relatii sau despre cotractarea altora noi. Insa, fii prudent si asculta atent ce ti se spune, pentru ca perioada traversata predispune la minciuni, falsuri in documente oficiale si scopuri personale egoiste greu de observat.

Capricorn Ai multa treaba, mai ales in segmentul profesional. Discutiile colegiale iti aduc informatii pretioase legate de conditiile de munca si salarizarea aferenta. Se intrezaresc imbunatatiri, dar este posibil sa sacrifici unele relatii cu oameni alaturi de care, pana nu demulţ ai desfasurat proiecte de anvergura. Insa tu trebuie sa iti vezi de drumul tau şi sa lasi emotivitatea deoparte.

Vărsător Legaturile sentimentale reprezinta subiectul principal al zilei. Sunt posibile tensiuni, discutii aprinse pe chestiuni amoroase vechi, considerate undeva candva lamurite, dar care acum se constata ca sunt mai actuale ca niciodata. Si totusi, pentru ca esti fermecator, cu putin efort si bunavointa poti aplana orice animozitate. Nevoile tale sufletesti si afective se schimbă inceţ sigur si discret.

Peşti  Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens pe teme domestice. Pentru ca esti destul de interiorizaţ discreţ cei dragi iti pot reprosa faptul ca la nevoie îi laşi balta sau iti neglijezi indatoririle casnice. Revizuieste-ti atitudinea fata de aceste persoane si fii alaturi de ei. Chiar daca, vorbele lor te necajesc, provocarea din spatele situatiilor ivite consta in a echilibra singuratatea cu socializarea.