S-a aflat cine o va înlocui pe Andreea Mantea la Kanal D

Se pare că șefii  de la Kanal D i-au găsit o înlocuitoare celebrei Andreei Mantea. Vedeta a anunțat, în urmă cu o lună, că renunță la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D, din cauza programului încarcat, ea fiind și gazda show-ului „Wowbiz”.

Astfel, după lungi preselecții, șefii i-au găsit o înlocuitoare. Tânăra sexy care îi va lua locul Andreei Mantea se numește Dianna Rotaru. Ea va forma un cuplu pe sticlă la „Se strigă darul”, cu Mihai Mitoșeru, a relatat Click!.

Cine este Dianna Rotaru

Rotaru este o cunoscută cântăreața și actrița din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire că invitată în foarte multe show-uri autohtone, inclusiv în cele difuzate de Kanal D.

Noua prezentatoare a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maița”. A lansat până în prezent patru albume muzicale: „Numai cu ține”, „La vită e bella”, „Chitară Maița” și „Din inima Moldovei cant”. În republica Moldova a câștigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”. A jucat în filmul „Culorile”, precum și în numeroase spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chișinău.

Cele mai citite

Related Articles