Meciul din Liga a III-a de fotbal dintre CSM Reșița și CSM Lugoj a fost amânat

677

UPDATE:

Meciurile din Liga a III-a de fotbal de la finalul acestei săptămâni au fost amânate, a decis astăzi Comitetul Executiv al Federației Române de specialitate și ne-a transmis Nicolae Belcea, șeful Administrativ de la CSM Reșița. Terenurile de fotbal din vestul țării, dar nu numai, arată ca în plină iarnă. Stratul de zăpadă consistent depus în ultimele ore pe suprafețele de joc, face ca terenurile să fie impracticabile la acest final de săptămână. Mai multe grupări din vestul țării au trimis solicitări la Federație pentru a-și amâna jocurile. Una dintre ele este CSM Reșița, care sâmbătă, 24 martie ar fi avut meciul greu pe teren propriu cu CSM Lugoj. Partida se va desfășura,însă, în data de 3 aprilie, conform deciziei FRF.

Dacă nu vor juca în meci din campionat, rosso-nerii și-au perfectat o partidă amicală cu cea mai bună echipă din campionatul județean de fotbal, Voința Lupac. Meciul va avea loc sâmbătă, 24 martie, de la ora 12.00, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Cristina Corocan

————————-

Meciurile din Liga a III-a de fotbal ar putea fi amânate din cauza condițiilor meteo. Terenurile de fotbal din vestul țării, dar nu numai, arată ca și în luna decembrie. În ultimele ore s-a depus un strat de zăpadă consistent pe suprafațele de joc, ceea ce face ca terenurile să fie impracticabile la acest final de săptămână.

 

Mai multe grupări din vestul țării au trimis solicitări la Federație pentru a-și amâna jocurile. Una dintre ele este CSM Reșița, care sâmbătă, 24 martie are programat meci greu pe teren propriu cu CSM Lugoj.  Nicolae Belcea, şeful Administrativ al CSM Reşiţa a afirmat:

”Starea terenului, acum, se prezintă ca și în mijlocul unei ierni autentice. Condițiile de desfășurarea a unui meci de campionat sunt improprii, desfășurarea jocului fiind exclusă. Inclusiv până vineri se anunță ninsori, iar clubul nostru a luat decizia de a trimite o cerere către FRF pentru a amâna etapa care ar trebui să se desfășoare în acest final de săptămână. Mai multe echipe din serie au depus astfel de cereri și mâine ( 22 martie) în Comitetul Executiv sperăm să se ia decizia de a amâna această etapă de campionat. ”

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal se va reuni mâine, la ora 12, când va lua o decizie în acest sens.

Chiar dacă nu va mai ninge, starea terenului din Valea Domanului nu va putea fi îmbunătățită, deoarece iarba crescută săptămânile trecute nu a fost cosmetizată și gazdele nu au ajuns să taseze suprafața de joc, fiindcă a început să ningă.

”Este exclus ca etapa de sâmbătă să se desfășoare, deoarece  nu putem să asigurăm condiții optime pentru etapa de campionat și cu atât mai mult pentru un meci atât de important cu echipa CSM Lugoj”, a concluzionat Nicolae Belcea.

Cristina Corocan