Campanie de prevenire a traficului de persoane

Instituția Prefectului Județului Caraș-Severin, prin Biroul Județean pentru Romi, continuă campania de informare și promovare privind prevenirea traficului de minori și consumului de droguri, inițiată în luna octombrie a anului trecut.

O nouă acțiune desfășurată în cadrul campaniei, la care au participat peste 130 de elevi, s-a desfășurat marți, 20 martie 2018, la Colegiul Național “Traian Doda” din Caransebeș.

La întâlnirea organizată cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Centrului Regional Timișoara din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, le-au fost prezentate elevilor materiale de informare și consiliere, filme educative, jocuri interactive.

Invitați la activitate au fost și doi tineri voluntari spanioli ai Serviciului European de Voluntariat care le-au vorbit celor prezenți despre rolul și importanța voluntariatului în prevenirea traficului de persoane și a consumului de droguri.

De același autor

Related Articles