Jumătate din municipiul Lugoj fără apă timp de 16 ore

64

Reprezentanții societății Meridian 22 au anunțat că astăzi, marți 20 martie, va fi întreruptă alimentarea cu apă în Lugojul German, pe partea stângă a râului Timiș, de la orele 22 până miercuri, 21 martie, la ora 12.

Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de alimentare a turnului de apă de lângă parcul George Enescu și remedierea unei avarii apărută sub pasajul de pe strada Nicolae Titulescu.

”Avem două lucrări mari, amândouă pe o conductă cu un diametru de 219 mm. Una este alimentarea cu apă a vechiului turn, care este în parcul George Enescu, alimentare pe care va trebui să o oprim pentru că acel turn nu se mai folosește în momentul de față și există
pericolul de a se sparge, iar cea de-a doua este avaria pe care o avem de mulți ani la piciorul pasajului de pe Titulescu”, a explicat inginerul Iosif Groza, director Meridian 22 Lugoj.

Reprezentanții Meridian 22 mai spun că în cazul în care lucrările se vor încheia mai repede, furnizarea apei va fi reluată mai devreme de ora stabilită.

Ion Moldovan