În două judeţe din Banat, astăzi, puteţi dona sânge!

Bolnavii din Banat au mare nevoie de sânge!

În cadrul activităţilor şi manifestărilor dedicate împlinirii a 168 de ani de atestare documentară a Jandarmeriei Române şi a Centenarului Marii Uniri de la 1918, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine organizează astăzi de la ora 8.30 de minute la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu o nouă campanie de donare de sânge. Spitalele au mare nevoie de sânge, sustine sublocotenentul Valeriu Macovei.

Prin acest demers jandarmii din Arad şi-au propus să informeze şi să conştientizeze populaţia cu privire la nevoia reală de sânge la nivelul spitalelor arădene şi îi sfătuiesc pe toţi, cei care pot să vină să ne urmeze exemplul şi nu uitaţi o picătură de sânge poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte”, a precizat sublocotenentul Valeriu Macovei.

Si Copii bolnavi de la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara au nevoie de sânge. Pentru a schimba destinele acestora, Academia Mămicilor şi Şcoala Mamei Junior organizaeză începând cu această oră o acţiune de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzii Timişoara. Detalii ne oferă coordonatorul campaniei, Gabriela Cigan.

Vă aşteptăm la sediul Centrului Regional de Transfuzii din Timişoara cu o cafea, cu o ciocolată, cu mii de zâmbete şi mulţumiri ca să ajutăm împreună copiii care suferă de cancer de la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. Doar împreună putem schimba ceva”, ne-a declarat Gabriela Cigan.

Sângele însemnă viaţă, donează, indiferent unde te afli în judetul Timiş sau în Arad!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles