Poliţia Lugoj are un nou comandant: pe vechiul comandant

801

Poliţia Municipiului Lugoj are un nou comandant care este de fapt vechiul comandant Mihai Tonenchi, acum cu acte în urma concursului câştigat în această săptămână.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a anunţat rezultatele concursului pentru funcţia de comandant al Poliţiei Lugoj. Interviul ce a avut loc la începutul acestei săptămâni a stabilit şi câştigătorul concursului. Acesta este comisarul şef de poliţie Dragoş Mihai Tonenchi, care a promovat cu nota 8,45.

Mihai Tonenchi va ocupa această funcţie după ce tot el a fost împuternicit să conducă poliţiştii lugojeni în ultimele luni. Contracandidatul său la funcţie, comisarul şef de poliţie Marius Zoltan Miklos a obţinut punctajul de 5,57.

Conform regulamentului de desfăşurare a concursului este declarat ”admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.

Comisarul şef Mihai Tonenchi, în vârstă de 43 ani, a fost încadrat în Poliţia Română în anul 1995. În perioada 2004-2008 a deţinut funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Făgeţ după care a preluat postul de adjunct al instituţiei lugojene, până la începutul lunii aprilie 2017.

Ion Moldovan

foto: redesteptarea.ro