Acuzații grave în ceea ce privește moartea unui șofer român de camion în Germania. Vezi video de la fața locului

Acuzații extreme de grave în ceea ce privește firma angajatoare a lui Casian Neculae, un tânăr șofer român în vârstă de 26 de ani care  a murit pe 14 martie 2018 într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Germania.

Conform prei germane, citată de Observator.tv,  Casian ar fi fost obligat de patroni să conducă 1.800 de kilometri în numai 24 de ore. Din cauza oboselii, Casian ar fi adormit la volan și și-a pierdut viața în accident.

Accidentul s-a produs pe autostrada A8, între orașele Stuttgart și Karlsruhe. Casian se afla la volanul unui camion frigorific de 3,5 tone, iar în jurul orei 14.00, a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-un TIR parcat pe banda de urgență.

În urma impactului deosebit de violent, cabina camionului condus de tânărul din Pitești a fost efectiv distrusă, iar Casian Neculae a rămas încarcerat. Mai mult, mașina a luat foc imediat după impact, iar tânărul de 26 de ani nu a avut nicio șansă.

Casian Neculae urma să devină tătic peste numai trei luni și era logodit cu Cristina, o tânără care îl aștepta acasă în Pitești. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de pz-news.de.

Cele mai citite

Related Articles