Braconieri opriți cu focuri de armă pe domeniul de vânătoare al lui Ion Ţiriac

În noaptea de 15 spre 16 martie, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, aflat în patrulare, a depistat patru persoane care braconau pe un fond de vânătoare din județul Caraș-Severin.

Acţiunea, care a fost organizată în scopul prevenirii și combaterii braconajului cinegetic, a avut loc pe fondul de vânătoare Ersig a omului de afaceri român. Persoanele au fost observate la câteva minute după miezul nopții iar, la vederea echipajului de jandarmi, au încercat să fugă. După ce jandarmii au făcut somațiile legale, executând un foc de armă în plan vertical, persoanele s-au oprit.

La locul intervenției, au fost găsite două ranițe cu carne tranșată, despre care există suspiciunea că este carne de vânat, de asemenea două arme de vânătoare, cartușe și un autovehicul de teren.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate ca a fi din Şoşdea și au întocmit actele de sesizare pe care le-au predat, împreună cu obiectele găsite, lucrătorilor din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: ALL.by.ro

Cele mai citite

Related Articles