Educatoarea din Timișoara le-a povestit anchetatorilor cum şi-a omorât fetiţa de patru ani

Tribunalul Timiş a dispus joi, 15 martie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Oanei Neţ, educatoarea acuzată că şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani. În faţa procurorilor, femeia în vârstă de 39 de ani a recunoscut că şi-a ucis fiica.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă a femeii, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel Timişoara. Potrivit opiniatimisoarei.ro, înainte de a fi încarcerată  femeia a povestit cum a ajuns să comită crima.

Sursa citată arată că, în după-amiaza zilei de 13.03.2018, în jurul orei 17.20, Oana Neţ a venit cu fiica sa acasă de la gradiniţă, planificând să îi facă fetiţei un duş şi să o ducă apoi la bazinul de înot. Femeia a povestit că a umplut cada cu apă, iar fetiţa a pus şampon şi a intrat în apă.

Conform sursei citate, cu gândul că dacă ea şi fetiţa ei vor muri vor scăpa de stresul şi de situaţia tensionată din familie, femeia a ţinut-o pe fetiţă cu capul sub apă până a murit. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă, dar tentativele ei de suicide au eşuat.

Oana Neţ a mai declarat că după ce şi-a omorât fiica nu s-a mai gândit ce s-a întâmplat cu fetiţa, singurul ei gând fiind să dispară.

Vă reamintim că odioasa crimă a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţat crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie şi cu venele de la mâini tăiate. În locuinţă, în momentul crimei, se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă.

De același autor

Related Articles