TIR răsturnat pe A1 după ce a lovit o autoutilitară – Galerie Foto

Un accident rutier a avut loc, marţi, 13 martie, pe Autostrada Orăştie – Sibiu. Un autotren s-a răsturnat după ce a lovit un camion care staţiona pe banda de urgenţă.

Accidentul rutier a avut loc, marți după-amiază, pe autostrada A1 Orăştie – Sibiu, la limita judeţelor Hunedoara şi Alba. Un autotren a acroşat un camion care era staţionat pe banda de urgenţă, apoi a ieşit în decor, trecând peste parapeţii de pe marginea autostrăzii.

„Pompierii Detaşamentului Orăştie specializaţi în prim ajutor, stingere şi descarcerare au intervenit pe A1, la km 328, la un accident rutier. În urma impactului intre o autoutilitară şi un autotren a rezultat o victimă rănită, neîncarcerata. După accident, autotrenul s-a răsturnat în afara carosabilului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şoferul autotrenului a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat să fie transportat la spital. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului. Sursă foto ISU HUNEDOARA.

Cele mai citite

Related Articles