La vârsta de 8 ani, în cea de-a doua zi de Crăciun a fost abandonat de mama sa într-o gară din Timișoara. În următorii 16 ani, Emil Constantin a trăit pe străzi și în gări, flămând, trist, fără a merge la școală, dar a învățat singur să scrie și să citească și niciodată nu și-a pierdut speranța în Dumnezeu, Care l-a ajutat prin oameni.

Într-o seară de marți, 13, de la ora 22, la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi” ne întâlnim cu un om care și-a transformat ghinionul în noroc.

Tânărul, a cărui poveste de viață poate fi subiect de film, se numește Emil Constantin.

Vă propun ca împreună să îl  cunoaștem pe fostul copil al străzii în noua sa postură de om împlinit, tată fericit și soț iubitor.

Întreaga sa poveste de viață o vom afla în această seară, când invitatul nostru răspunde tuturor întrebărilor ascultătorilor la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

EMISIUNEA SE DIFUZEAZĂ LIVE ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK Radio România Reșița

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău