Cine este tânărul aruncat dintr-o mașină și lăsat să moară, ieri, în Pitești

Mai mulţi locuitori ai oraşului Piteşti au asistat în după-amiaza zilei de duminică, 11 martie, la o scenă de-a dreptul teribilă. Trupul unui tânăr a fost aruncat dintr-o maşină, al cărei şofer a demarat apoi în trombă. Tânarul a murit la câteva minute după ce a fost abandonat pe un trotuar. Autorii gestului şocant au fost prinşi după câteva ore.

Câțiva  martori au declarat poliţiştilor că tânărul a fost aruncat dintr-un autoturism. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, cunoscut ca fiind consumator de droguri, găsit fără suflare.

Tânărul se numeşte Alexandru Ţuţulică si locuia în zona în care a fost găsit mort. Conform anchetatorilor, tânărul a fost reţinut în martie 2017 pentru 30 de zile pentru trafic de droguri, alături de alte 23 de persoane, iar de mai multe luni era sub control judiciar. Alexandru Ţuţulică, zis Mitu, administra, împreună cu familia, o afacere cu căluşei pentru bâlciuri.

Un echipaj de jandarmi a identificat în trafic autoturismul din care a fost coborât un bărbat care la scurt timp a murit pe stradă, în Piteşti. Cele patru persoane care se aflau în maşină – şoferul şi trei tinere – au fost conduse la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări.

„Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat În sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră. În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un băiat (conducătorul auto) şi 3 fete care în prezent se află la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări”, a anunţat Jandarmeria pe pagina de Facebook aseară.

„Trupul bărbatului nu prezenta leziuni, însă a fost găsit cu spume la gură. Se prefigurează a fi o moarte suspectă”, a declarat pentru Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

De același autor

Related Articles