O tânără româncă de 29 de ani, mamă a trei copii, a decis să-și pună capăt zilelor

Dana Pop, o tânără de doar 29 de ani, din localitatea Santău, judeţul Satu Mare, şi-a pus capăt zilelor într-un mod bruta, în noaptea de sâmbătă srpe duminică. Tânăra a fost descoperită spânzurată în propria casă, după ce anterior aceasta și-a făcut mai multe răni pe mâini, încercând să-și taie venele, a relatat Adevărul.

 Rudele și prietenii  tinerei femei nu îşi explică de ce a recurs tânăra la acest gestextrem , aceatsa lăsând în urmă trei copii orfani. Mai mult, femeia tocmai își găsise un loc de muncă la un supermarchet din localitate.

Dana avea trei copii, iar în momentul în care a decis să îşi ia viaţa doi dintre ei erau plecați  cu tatăl lor în oraş, acasă fiind doar fiul de cinci ani al femeii.

Din păcate se pare  că fiul de cinci ani  a fost şi cel care a găsit-o pe mama lui fără suflare, şi care mai apoi şi-a sunat rudele pentru a le cere ajutorul.

Rudele au alertat ma apoi, prin 112, poliţia şi salvarea, care s-au deplasat la casa femeii, dar aceasta nu mai prezenta semne vitale în momentul în care a ajuns echipajul medical.

2 COMENTARII

  1. Sa te omori singur nu e onoare mai bine iei toporul și mergi în București la parlament și ii omori pe cei care conduc tara…Si de a-și fi bolnav de cancer de ori ce boala grava nu mas omora singur mai bine m-aș duce la parlament sa omora pe cineva…si poate sar mai schimba conducerea…măcar sa fie alte generați fericite..dacă noi nu putem…

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles