Pe 8 martie, o profesoară de 45 de ani din Timișoara a fost condusă pe ultimul drum

Durere și lacrimi  la un liceu prestigios din Timişoara după ce o profesoară în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa subit. Johanna Schweighoffer, a fost condusă joi, 8 martie, pe ultimul drum, de familie, colegi și elevi.

Totul a început luni, atunci când Johanna Schweighoffer, profesoară de Filosofie şi Logică la Colegiul Naţional ‘Constantin Diaconovici Loga’ din Timişoara, s-a simţit rău.

Profesoara a mers la spital, acolo unde a rămas internată. Din nefericire, în noapte de luni spre marţi, profesoara şi-a pierdut viaţa, cel mai probabil din cauza unui infarct. Johanna Schweighoffer lucra în prestigiosul colegiu din Timişoara de 20 de ani, era casatorita si nu avea copii

“În cele peste doua decenii cât a fost cadru didactic al acestei școli, s-a remarcat printr-o excepțională pregătire de specialitate, prin seriozitate, conștiinciozitate, devotament față de profesia aleasă. A fost un dascăl apropiat și apreciat de elevi, mereu senină și încrezătoare în forțele lor, implicată în sprijinirea acestora. O vom păstra veșnic în minte ca pe un Om bun si drept, ca pe un profesor demn, vertical, exigent, carismatic, ca pe o distinsa colega pentru care, din păcate, timpul nu a avut răbdare… Dumnezeu să o odihnească”, se arată într-un mesaj pe site-ul liceului.

Cele mai citite

Related Articles