Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin – Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timișoara, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat o percheziție domiciliară la o locuință folosită pentru depozitarea țigărilor de către o persoană suspectată de trafic cu produse accizabile.
Au fost confiscate aproximativ 1000 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare de peste 11.000 de lei care urmau să fie comercializate pe piața neagră de desfacere din Drobeta Turnu Severin.

Ieri polițiștii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracționalității Transfrontaliere – Sectorul Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin au efectuat în baza mandatului emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, o percheziție la o locuință din municipiul Drobeta Turnu Severin, despre care existau informații că este folosită ca depozit clandestin de țigări de către o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

În urma efectuării percheziției, la imobilul unde este proprietară Claudia B. în vârstă de 43 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 972 de pachete cu țigări. Femeia a declarat că intenționa să comercializeze țigările pe piața neagră de desfacere din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Țigările, în valoare totală de peste 11.000 de lei au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

De același autor

Related Articles