[FOTO] „De ziua ta mamă…!” – spectacol dedicat Zilei de 8 Martie la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa!

În fiecare an, luna martie este dedicată în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor, bunicelor, mamelor ,iubitelor din viața și comunitatea fiecăruia.Pe lângă flori, cadouri și multă dragoste, eroinele noastre sunt sărbătorite prin diverse moduri.

Un  eveniment dedicat femeilor organizează Casa Orășenească de Cultură din Bocșa,sub denumirea „De ziua ta mamă…!” printr-un spectacol folcloric ce va avea loc astăzi, 06 martie, de la ora 17,00 în sala de spectacole a instituției.La evenimentul cultural participă formațiile de dansuri: Junii Bocșanei, Ceata Bocșanei și Bocșana.

Programul cuprinde dansuri populare, poezii și cântece pentru cele mai iubite ființe, mamele!La evenimentul cultural participă formațiile de dansuri: Junii Bocșanei, Ceata Bocșanei și Bocșana. Programul cuprinde dansuri populare, poezii și cântece pentru cele mai iubite ființe, mamele!

Atunci când vorbim despre luna martie, inevitabil gândul ne duce la primăvară, la mărțișoare, dar mai ales la…FEMEIE! Indiferent că este mama, sora, bunica, vecina, verișoara, învățătoarea sau doamna dirigintă, ne dorim să le aducem bucurie, să le oferim daruri, dar mai ales DRAGOSTE, multă DRAGOSTE!
„De ziua ta mamă…!” este spectacolul folcloric organizat de către Primăria, Consiliul Local și Casa Orășenească de Cultură din Bocșa.

“Cei mai tineri dansatori bocșeni fac astfel o invitație publicului din localitate pentru a sărbători împreună această ziuă specială pentru noi toți, pentru a ne bucura de muzică și joc, dar mai ales pentru a sărbători cum se cuvine…FEMEIA!, Vă așteptăm cu drag!”,ne-a mărturisit Ioan LIUȚ.

Manifestarea este organizată cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Bocșa.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles