[FOTO] Astăzi, de la ora 17:15, invitatul emisiunii „Ascultă cum te ascult” este Werner Wolf, directorul general TAROM

Werner Wolff a fost numit, director general al Tarom, de către Consiliul de Administraţie al companiei aeriene. Wolf este al patrulea director după ce Daniela Dragne a demisionat din funcţie.

Werner Wolff a fost director executiv al Banat Car, dealerul BMW din Timişoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bavaria.

 TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Flota Tarom are, în prezent, 23 de aeronave, doua închiriate şi 21 de avioane proprii. Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Rămâneți alături de Laura Sgaverdea pentru a afla mai multe amănunte despre situația Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române TAROM, de la directorul său general Werner Wolff, astăzi, 5 martie, de la ora 17:15.

Așadar, rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles