PSD Caraş-Severin îl susţine pe Liviu Dragnea la şefia partidului

La sediul judeţean al PSD s-a desfăşurat astăzi Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Caras-Severin care a adoptat următoarea rezoluţie:

„Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic.

În aceste condiții, Congresul Extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020.

Experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern. „

De aceea, Conferinta Judeteana Extraordinara de astazi hotaraste  : sustinerea, respectiv  reconfirmarea domnului Liviu DRAGNEA in functia de presedinte al PSD, alaturi de echipa sa.

Suntem convinși că toate organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării“

Cele mai citite

Related Articles