-13 grade Celsius la Sibiu, în această dimineață. Se poate juca meciul de Cupă?

53

UPDATE | În această dimineaţă sunt -13 grade la Sibiu. Rămâne de văzut dacă gazonul se va prezenta în condiţii suficient de bune pentru ca meciul să se poată desfăşura.

UPDATE | Era destul de evident că partida nu mai avea cum să se dispute în această seară. Meciul a fost amânat oficial pentru joi, la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Hermannstadt – FCSB 0-0 (Amânat pentru joi, de la 14:00)

În cele din urmă, ultimul cuvânt în privinţa orei de disputare a partidei a aparţinut celor două cluburi. Ambele echipe au insistat să se joace de la ora 14:00, chiar dacă toate televiziunile au cerut ca oră de start 16:00; punctul de vedere al celor de la Hermannstadt şi FCSB a avut în cele din urmă câştig de cauză. Totuşi, judecând după cum se prezintă acum gazonul, există semne de întrebare privind posibilitatea ca arbitrii să dea drumul joi la partidă.

“Jucătorii sunt sceptici că se va disputa partida mâine. Doar dacă vom asista la o climă precum la Miami. Se estimează că la noapte va fi şi mai frig”, a spus reporterul Digi Sport prezent la Sibiu, în cadrul emisiunii Fotbal Club,scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.ro