Horoscop 27 februarie 2018

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate ca ai solutiile perfecte pentru dilemele altora legate de cariera lor, dar intrebarea este…ai o solutie functionala pentru a ta ? Focuseaza-to energia pentru propriile aspecte in loc sa muncesti mult sa rezolvi problemele altora. Nu te-ai nascut sa fii salvator. Oricum nu poti controla calea de viata a altora, oricat de mult ai vrea sa o faci, in numele ajutorului sau bunelor intentii. Repliaza-te.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu stii ca ai dreptate intr-o anumita privinta, dar chiar si asa, opozitia pare ca vine spre tine din toate unghiurile. Nu lasa presiunea exterioara sa te deturneze de la propria viziune despre adevar. Atat timp cat esti onest fata de tine insuti, totul se va solutiona cum nu se poate mai bine pentru tine.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Asculta ce au de spus si alti oameni, chiar daca nu esti de acord cu ei. Natura ta pozitiva si optimista nu agreaza punctele de vedere mai realiste ce vin de la altii, dar ai incredere ca este pentru binele tau sa ii auzi. Punand cap la cap mai multe versiuni, vei decide exact in ce alegi sa crezi in continuare.

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Munca de pregatire este cheia succesului pentru tine acum. Inainte sa faci pasul urmator, fii sigur ca esti complet pregatit pentru el, indiferent de domeniu. Daca incerci sa te autodepasesti in aceasta etapa a ceea ce faci, doar din ambitie sau ca sa dovedesti ceva cuiva, iti poate fi in mare dezavantaj. Fii practic si focusat pe interesul tau, in ritmul pe care il poti tu duce. Important este ca avansezi.

Horoscop zilnic. LEU (24 iulie – 23 august)

In ultima vreme, poate ca nu ti-ai dat seama dar ai urmat o directie si notiune preconceputa despre unde trebuie sa fii si ce ar trebui sa faci. Esti prins intr-o rutina care te face sa ii servesti mai mult pe altii decat pe tine. Acum este timpul sa se schimbe aceasta cale in care te autosabotezi.

Horoscop zilnic. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Un val de noroc si de prosperitate in legatura cu cariera ta este mult mai aproape de tine decat ai crede. Cheia astazi este sa muncesti cat de mult poti si sa te tii de planul zilnic. Care plan ? Trebuie sa faci un plan, daca nu ai deja unul ! Vorbeste cu oamenii implicati in ceea ce faci si stabiliti clar un plan de actiune, unde sunteti si unde doriti sa ajungeti. Astrele iti dau vant in pupa.

Horoscop zilnic. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Probabil ca ai o inventie sau o descoperire la care lucrezi, o idee ce iti apartine. Cineva incearca sa se infiltreze pe munca ta, sa isi insuseasca ce ai creat tu. Va avea un mare stres sa reziste criticilor si atacurilor de care esti in stare in acest caz. Ia-o usor si ai incredere in munca ta, vei invinge.

Horoscop zilnic. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Tinzi sa ai o atitudine gen “ti-am spus eu !” daca vezi esecul altor persoane dintr-un motiv sau altul. Incearca sa nu fii prea condescendent fata de altii. In schimb, sustine oamenii, fii empatic si ofera un sfat discret fara a scoate ochii daca nu este urmat.

Horoscop zilnic. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Poate ca ultima ta idee (sau plan de atac) este buna dar nu este prea originala. Nu sunta un proces de creatie doar pentru ca asa este mai comod. Solutiile de acest gen, desi comode si rapide, nu te duc departe. O abordare creativa si originala este necesara de la tine ca sa stai deasupra tuturor si sa te impui.

Horoscop zilnic. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astazi este o zi tocmai buna sa ai grija de orice tip de cercetare sau documentare pe care o faci pentru un aspect din munca ta. Asta poate sa insemne sa stai pe Google sau sa discuti si sa pui intrebari mai multor oameni din domeniul tau sau sa iti iei carti sau reviste de specialitate. Sunt necesare si bune si aceste zile.

 Horoscop zilnic. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Incearca sa nu te bazezi prea mult astazi pe electronice sau masinarii astazi. Informatia ce vine din computer poate sa nu fie mereu adevarata si te poate induce in eroare. Cauta toate informatiile ce iti dau intreaga perspectiva si date complete despre un subiect ce te intereseaza sau preocupa.

Horoscop zilnic. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Planurile si visurile financiare pe care le ai implica focusare si concentrare. Valurile acestea de bani si noroc nu se vor intampla fara munca constienta din partea ta. Aceasta este o zi buna sa umpli zonele lipsa din planul de bataie pe care trebuie sa il urmezi ca sa ajungi unde iti doresti.

Cele mai citite

Related Articles