Scene teribile aseară, în București. Un tânăr și-a ucis iubita, un vecin, dar și o pisică după ce s-a drogat

Scene teribile,  desprinse parcă dintr-un film de groază, au avut loc noaptea trecută, într-o scară de bloc din București. Un student arab și-a ucis iubita, pe pisica ei, dar și un vecin, după ce s-a drogat.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.00, într-un apartament dintr-un bloc din Sectorul 3. Tânărul de origine arabă, în vârstă de 24 de ani, s-a luat la ceartă cu iubita lui, o tânără în vârstă de 25 de ani. La un moment dat, studentul s-a enervat la culme, a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat iubita mortal.

Pentru că era drogat, studentul a înjunghiat și pisica iubitei sale, iar apoi a ieșit pe scara blocului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Acolo, criminalul s-a întâlnit cu un vecin căruia i-a cerut o țigară. Pentru că acesta din urmă nu a putut să îi ofere țigara, studentul arab a scos din nou cuțitul și l-a înjunghiat.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Deși toată ancheta s-a derulat cu privire la vecinul înjunghiat, polițiștii au fost șocați atunci când au intrat în apartamentul studentului.

Iubita lui zăcea într-o baltă de sânge, la fel ca și pisica ei. Criminalul a fost reținut, iar pentru faptele lui, acesta riscă ani grei de închisoare.

Cele mai citite

Related Articles