Carantină la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa din cauza GRIPEI!

Numărul cazurilor de gripă a început să crească alarmant în Caraş-Severin. Dacă ieri erau înregistrate 18 cazuri confirmate, astăzi numărul acestora a ajuns la 21 conform informaţiilor primite de la Direcţia de Sănătate Publică. Din această cauză, pentru a proteja bolnavii, Spitalul Judeţean din Reşiţa a intrat în CARANTINĂ!

Asta înseamnă că accesul vizitatorilor este interzis în incinta spitalului şi doar cadrele medicale şi angajaţii unităţii medicale au voie să intre.

“Pentru a proteja bolnavii împotriva gripei la toate cele trei staţionare din municipiul Reşiţa s-a avizat favorabil instituirea carantinei. Nu există program de vizită pe timpul carantinei iar vizitatorii nu mai au acces deloc în spital din cauza înmulţirii cazurilor de gripă. Avem rugămintea ca aceştia să înţeleagă situaţia pentru o bună desfăşurare a activităţii medicale în aceste condiţii”, ne-a declarat directorul de îngrijiri medicale, Aurora Andraş.

În funcţie de evoluţia cazurilor de gripă, carantina poate fi ridicată sau nu, în următoarea perioadă. Şi medicii de familie sunt în alertă şi roagă cetăţenii să se prezinte la cabinetele acestora la cele mai mici simptome de stări de oboseală, strănut, dureri de cap şi de gât urmate de stări febrile. Gripa netratată poate ucide în special bolnavii cronici!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles