Fetele de la ACS Băile Herculane merg la Timișoara pentru victorie!

După o pauză competițională de două săptămâni, echipa de handbal fete ACS Băile Herculane se va deplasa duminică, 25 februarie, la Timișoara unde va întâlni formația Școlii Generale Nr. 7 din municipiul de pe Bega. Jocul va avea loc la Sala BANUSPORT de la ora 15.00 și contează pentru etapa a 13-a a Campionatului Național – junioare III – Seria G!

“Zeițele Cernei pleacă la Timișoara încrezătoare în forțele lor, hotărâte să se revanșeze în fața sportivelor timișorene, care în toamna anului trecut au obținut toate cele trei puncte în meciul din orașul de pe Valea Cernei! În perioada de pauză competițională am avut un joc de pregătire pe teren propriu cu CSS Drobeta Turnu Severin – echipa clasată pe primul loc în Seria E – pe care l-am câștigat! Lotul este aproape complet, fetele sunt pregătite atât fizic, cât și psihic și la Timișoara mergem la victorie!”, ne-a declarat prof. Toma Drăgoiu – antrenorul echipei ACS Băile Herculane.

Înaintea acestei partide, cele două echipe sunt vecine de clasament : gazdele ocupă locul 5 cu 34 de puncte, iar vizitatoarele se află pe locul 6 cu 21 de puncte. Întâlnirea de la Timișoara va fi arbitrată de o brigadă având în componența sa pe Iasmina Lascu din Arad și A. Constantinescu din Timișoara.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles