Deian Sorescu, un tânăr reșițean de top în tenisul de masă din România!

604

Tânărul reșițean, Deian Sorescu, cel care reprezintă cu succes Caraș-Severinul în competițiile naționale și internaționale din tenisul de masă a participat, zilele trecute, la un puternic turneu desfășurat în localitatea Dumbrăvița din județul Timiș. Reșițeanul a ocupat locul I la cea mai valoroasă categorie ELITE. Peste 240 de participanți au fost în total, din care 40 la categoria ELITE. Deian ne-a vorbit despre ultima competiție importantă la care a luat parte:

”La categoria mea au fost cei mai buni, în funcție de performanțele anterioare. Turneul a fost cu participare internațională, fiind sportivi din România, Serbia și Ungaria. Pe locul III la categoria ELITE a fost jucătorul sârb Ionel Gaița din Vârșet, care a jucat peste 15 ani în Superliga Serbiei. Județul Caraș-Severin a fost reprezentat de concurenți din Oravița și Reșița, majoritatea.  Cel mai bine clasat din Reșița am fost eu, dar și Ion Turburan, care a ocupat locul IV, un rezultat bun pentru el. Din Oravița, Francisc Vereș,  s-a situat al 5-lea la categoria OPEN.”

Deian Sorescu a fost invitatul emisiunii ”Cronometrul performanțelor” , în care a vorbit despre cariera sa de până acum și perspectivele sale. Are 18 ani și de doi ani evoluează la ACS Dumbrăvița. În junioratul său a jucat în mare parte contra seniorilor, unde domină întrecerile, cel puțin din vestul țării.

Ascultați aici emisiunea:

Deian Sorescu va participa la finalul acestei săptămâni la barajul de promovare în Divizia A cu echipa sa de club, ACS Dumbrăvița.

Cristina Corocan