Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSM Reşiţa nu crede într-o eventuală susţinere din partea actualului patron al echipei ACS Şirineasa

417

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSM Reşiţa a comentat zvonurile conforma cărora în Valea Domanului ar putea investi actualul patron al echipei ACS Şirineasa

Echipa din Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa a susţinut încă un joc amical pe teren propriu, dar a pierdut cu Pandurii Tg. Jiu, cu 0-1. La finalul partidei antrenorul reşiţenilor, Daniel Opriţa a vorbit şi despre zvonul care circulă la Reşiţa, referitor la faptul că patronul Clubului ACS Şirineasa, omul de afaceri Nicolae Sarcină ar dori să investească la echipa din Valea Domanului.

“Nici nu vreau să comentez prea mult. Domnul Sarcină a fost prin toate orașele din țara asta, a vrut să cumpere toate echipele din țară. A venit și pe la noi. Nu mă interesează acest lucru. Eu vreau doar ca echipa noastră să joace bine și să promoveze pe teren, să câștigăm toate meciurile și așteptăm să se încurce și ei . Ceea ce spune domnul Sarcină, eu nu cred în lucrurile acestea, pentru că dacă era adevărat venea aici și discuta. Trebuia să vină marţi și nu a mai venit. Eu am mai pățit aşa și la Juventus, tot cu aceeași persoană și știu. Dacă ar veni să investească la Reșița ar fi un lucru foarte bun și poate am deveni și noi o echipă importantă în țară”, a declarat principalul Daniel Oprița.

CSM Reşiţa va evolua miercurea viitoare, tot pe propriul teren, cu formaţia Dinamo Pancevo, o reprezentantă a eşalonului III din Serbia.