Aniversare emoţionantă la Arad. S-a născut în anul Marii Uniri şi a împlinit 100 de ani chiar în Anul Centenarului!

S-a născut în anul Marii Uniri şi a împlinit 100 de ani chiar în Anul Centenarului! Vorbim despre domnul Ioan Lala, veteran de război pentru care ziua de 17 februarie are o semnificaţie deosebită: este ziua sa de naştere.

Azi mai mult decât oricând domnul Lala a fost în centrul atenţie. Copiii, nepoţii şi strănepoţii au ales să petreacă această zi în compania celui care reprezintă pentru ei un model de viaţă şi o sursă inepuizabilă de sfaturi pline de înţelepciune.

Lor li s-au alăturat viceprimarul municipiul Arad, Călin Bibarţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bâlcea şi președintele Filialei ANVR „Zărandul” Arad, col Ioan Gliga. În semn de respect şi apreciere, reprezentanţii autorităţilor locale i-au oferit domnului Lala un tort aniversar şi un buchet de flori. Îmbrăcat elegant, cu costum şi cravată, veteranul i-a răsplătit cu un zâmbet larg de încântare şi câteva sfaturi de viaţă. Nu au lipsit însă nici momentele emoţionante.

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, administraţia arădeană va oferii 1.500 distincţii jubiliare. Câte una dintre ele va ajunge şi la cei cinci veterani de război din Arad care împlinesc sau chiar au împlinit 100 de ani. Printre aceştia se va numără şi domnul Ioan Lala.

Cele mai citite

Related Articles