Protocol de colaborare încheiat, astăzi, între Universitatea de Vest Timişoara şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă MAI!

Veste bună pentru studenţii Universităţii de Vest din Timişoara! Din acest an, aceştia vor putea fi voluntari în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a fost astăzi prezent la Timişoara, unde a semnat protocolul de colaborare între Universitatea de Vest din Timişoara şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă al MAI.

„Ne bucurăm să anunțăm semnarea unui protocol de colaborare între Universitatea de Vest din Timișoara și Departamentul pentru Situații de Urgență al MAI, astăzi, la UVT. Acesta are ca scop întărirea legăturilor dintre cele două instituții, dar și instruirea și educarea personalului pentru o mai bună gestionare a situațiilor de urgență. De asemenea, acesta deschide și noi oportunități pentru studenții UVT, cum ar fi posibilitatea stagiilor de voluntariat în structurile subordonate DSU”, au anunţat pe pagina de facebook reprezentanţii Universităţii de Vest Timişoara.

Sursă foto: facebook UVT

Cele mai citite

Related Articles