[VIDEO-AUDIO] CSM Şcolar Reşiţa joacă bine, dar nu a găsit calea spre gol

66

Echipa din Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa a susţinut vineri un nou joc amical pe teren propriu. Rosso-nerii au evoluat cu Pandurii Tg. Jiu, dar n-au reuşit să înscrie. Au făcut-o, însă, oaspeţii care s-au impus cu 1-0, prin reuşita lui Dănăricu din minutul 15.

Este al treilea joc amical în care reşiţenii evoluează bine, dar nu reuşesc să înscrie.

Pentru CSM Reşiţa au evoluat, în primul 11: Zimmermann – Costin, Podina, Copaci, Liuba – Bărbulescu, Vaștag – Negoescu, Breşneni, Manole – Ene. Rezerve au fost: Petruț – Bactar, Szijj, Marian Musteţa, Marian Musteţa, Vadrariu, Jula, Hrudei, Burciu și Staicu.

La finalul jocului antrenorul reşiţenilor, Daniel Opriţa a fost nemulţumit de rezultat şi de prestaţia unor jucători:

“Un meci în care mă nemulțumește rezultatul. Am controlat jocul, am avut posesie, ocazii multe și clare,dar, din nou, nu am reușit să înscriem. Nu ne concentrăm la finalizare sau valoarea nu ne permite acest lucru. Sunt supărat și pe fundașii centrali, mai ales în prima repriză, pentru că, am încercat și cu Copaci, să vedem dacă este și el o soluție ca fundaș central, pentru că acolo avem probleme. Puțanu e accidentat, nu am reușit să mai aducem un fundaș central și acolo a fost marea problemă în prima repriză, la cei doi fundași centrali.Sunt nemulțumit de rezultat, dar este normal când pierzi.  A fost cu o echipă de liga a II-a, care a venit să se apere, dar și-au atins scopul, au câștigat. Sperăm ca la următoarele meciuri să înscriem, așteptăm golul. Până la începutul campionatului o să rezolvăm această problemă”, a afirmat antrenorul Daniel Oprița.

În următorul joc de verificare, CSM Reşiţa va evolua miercurea viitoare, tot pe propriul teren, cu formaţia Dinamo Pancevo, o reprezentantă a eşalonului III din Serbia.

Cristina Corocan