Şansele rămân egale, Lazio poate marca multe goluri pe teren propriu

67

Fotbalistul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, a declarat, joi seara, că şansele de calificare în optimile de finală ale Europa League rămân egale chiar şi după victoria cu 1-0 de pe Arena Naţională deoarece Lazio Roma poate marca foarte multe goluri pe teren propriu.

‘Este cea mai importantă victorie a carierei mele de până acum pentru că este într-o fază eliminatorie a Europa League. Eu am mai făcut partide bune, încerc să cresc de la meci la meci, doar că uneori nu prea îmi iese. Aici suporterii vor să câştigăm fiecare meci şi încercăm să le facem pe plac. Şansele rămân egale după acest meci pentru că Lazio joacă extraordinar acasă. Sunt în stare să marcheze foarte multe goluri. Va fi mai greu în retur pentru că şi ei cu siguranţă doresc să meargă mai departe în Europa League’, a spus mijlocaşul.

Nedelcu a menţionat că el şi colegii săi nu puteau învinge Lazio decât printr-un presing avansat. ‘Doar aşa puteam să câştigăm împotriva celor de la Lazio, pentru că au jucători cu calitate şi trebuia să alergăm foarte mult. Acum vom avea două zile pentru refacere şi vom intra apoi pe teren să o învingem şi pe Dinamo’, a adăugat Nedelcu.

Echipa de fotbal FCSB a învins formaţia italiană Lazio Roma cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Partida retur este programată în 22 februarie, pe Stadio Olimpico din Roma (20,00 – ora României).

sursa foto: telekom.ro