La Gărâna, relaxare pe pârtie la Wolfsberg Ski Cup, ediția a III-a

1236

Pârtia din sat 2 de la Gărâna a fost foarte animată, mai ales, sâmbătă, 17 februarie când “seniorii” schiului din vestul ţării şi-au dat întâlnire în Banatul Montan. Aproape 50 de concurenţi au luat startul la cea de a III-a ediţie a acestei competiţii, care se doreşte a deveni una tradiţională în cunoscuta localitate montană din Caraş-Severin. Participanţii au sosit la Gărâna din mai multe localităţi din vestul ţării, mai mulţi din Caraş-Severin, dar şi din Timiş sau Arad.

Veteranii schiului au concurat la diverse categorii de vârstă, dar mai ales s-au bucurat de peisajul mirific al zonei, de soarele generos şi mai ales de faptul că s-au întâlnit, pe pârtie, cu prieteni de generaţie, dar nu numai. S-au relaxat, au depănat amintiri, s-au încurajat unul pe celălalt şi au fost susţinuti de rude, copii, nepoţi.Au fost răsplătiţi pentru meritele lor şi după s-au distrat cum nu se poate mai bine, într-un cadru plăcut la una dintre pensiunile cunoscute în zonă, Gasthaus Cristl.

Principala organiyatoare a fost cunoscuta antrenoare de înot, Adina Schuster, alături de Wolfsberg Schi şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin, care a acordat cupe, medalii, diplome și echipament de ski.

———————————————

La Gărâna va avea loc la finalul acestei săptămâni ediția a III-a a Cupei Wolfsberg Ski pe pârtia din sat 2, care se va desfășura în sistem open.

Detalii are unul dintre organizatori, Daniel Cizmaș :

”Este defapt o replică a Cupei Veteranilor de pe Muntele Semenic. Se adresează, în principal, ”tinerilor” trecuți de 30 de ani: Avem categorii de la 30 până la peste 60 de ani, atât la feminin, cât și la masculin. Este un concurs de slalom uriaș cu câteva porți, dar mai mult este un prilej de a ne întâlni iubitorii de schi, altundeva decât pe Semenic. Înscrierea în concurs se poate face telefonic, pe pagina de Facebook Wolfsberg Ski sau chiar înaintea concursului. Așteptăm pe toată lumea, pe toți cei care vor să participe la un astfel de eveniment. Wolfsberg Ski este gazda competiției, iar organizatorii sunt Pensiunea Gasthaus Cristl, împreună cu direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.”

Wolfsberg Ski Cup ava avea loc sâmbătă, 17 februarie de la ora 11.00.