Pandurii vin în Banat pentru un ”amical” cu CSM-ul

68

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Reşiţa va disputa încă un meci amical vineri, 16 februarie. În Valea Domanului vin să cucerească Banatul, Pandurii din Târgu Jiu. Pentru menajarea terenului de iarbă, partida se va desfășura pe cel sintetic.

“Vrem să începem şi pe iarbă, dar nu prea am avut unde. Chiar am vrut să facem antrenament pe iarbă, dar terenurile sunt foarte grele şi riscă să se şi accidenteze. Nici pe sintetic nu este bine, deoarece au probleme cu genunchi, cu spatele, dar nu avem ce face. Sperăm ca timpul să ne ajute și să putem face și pe iarbă pentru că acolo jucăm în timpul campionatului. Rămânem în cantonament până vineri, la stadion, cu câte două antrenamente, iar vinerio să ieșim din cantonament cu un joc amical cu Pandurii Târgu Jiu, după care sunt două zile libere, sâmbătă şi duminică, apoi luni antrenament, pentru că miercuri o să avem iarăși meci”, a afirmat antrenorul echipei din Valea Domanului, Daniel Opriţa.

Meciul test dintre CSM Reșița și Pandurii Târgu Jiu se va juca vineri, 16 februarie, de la ora 13:00, pe sinteticul din Valea Domanului.

Cristina Corocan