Orașul Băile Herculane participă cu stand propriu la Târgul Național de Turism!

390

Orașul Băile Herculane este prezent cu stand propriu, după o lungă absență, la Târgul Național de Turism, care va fi găzduit în perioada 22-25 februarie de Complexul Expozițional ROMEXPO din București.

“La acest târg de turism va fi promovată imaginea stațiunii Băile Herculane, în vederea atragerii unui număr cât mai mare de turiști care să vină la noi în zonă! În cadrul standului pe care îl avem noi la ROMEXPO vor fi prezentate imagini și scurte filmulețe cu stațiunea și, bineânțeles, avem materiale de promovare, tot ceea ce înseamnă pliante, broșuri, hărți turistice și sperăm să facem o imagine și o prezentare cât mai bună a stațiunii noastre!

Au fost contactați reprezentanții Asociației de Turism și aceștia s-au arătat foarte încântați și dispuși să participe alături de Primărie în standul propriu! Prin participarea la acest târg ne propunem prezentarea condițiilor din stațiunea Băile Herculane, precum și noile investiții care au fost făcute în stațiune și, implicit, creșterea numărului de turiști pentru bunăstarea locuitorilor stațiunii Băile Herculane!

După o lungă absență, am reluat această tradiție și vom participa de acum înainte la fiecare eveniment legat de teme de turism!”, a declarat pentru Radio Reşiţa Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

 

Paul-Sever SMADU