Droguri, distrugere şi alte violenţe. Protagoniști, 3 tineri

507

Drogați și violenți. Așa au fost găsiți trei tineri, într-un cartier din Reșița, în timp ce distrugeau o stație de autobuz. Jandarmii i-au liniştit şi îi cercetează pentru deţinere de droguri, distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că, un grup de tineri distrug un bun public în zona cartierului Triaj, din Reşița. Jandarmii ajunși la fața locului au identificat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, care au manifestat un comportament violent, distrugând pereții laterali ai stației de autobuz, din zona Muzeului de Locomotive cu Abur.

În urma controlului corporal, efectuat de jandarmii căraşeni s-a gasit asupra unuia dintre tineri în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Răcăşdia, două plicuri ce conțineau un praf de culoare albă şi o cutie de mici dimensiuni, metalică, în care au fost găsite 9 pastile de culoare neagră.

La sosirea jandarmilor tânărul în vârstă de 18 ani, a continuat să tulbure ordinea şi linişte publică, fiind sancționat cu amendă în valoare de 300 lei.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la comiterea unor fapte de natură infracțională prevăzute în Codul Penal. Actele împreună cu cele două pliculețe şi cele 9 pastile au fost predate organelor abilitate ale statului, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii antidrog confirmă faptul că a fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

(Sebastian Dragomir)