Trei accidente în cinci minute. Toate în același loc, o curbă de pe Calea Turzii din Cluj

Ceeea ce s-a întâmplat în Cluj are șanse mari să atingă un record în ceea ce privește accidentele rutiere petrecute în același loc, într-un interval de numai cateva minute, a transmis astăzi TVR.

Într-o curbă de pe Calea Turzii din Cluj au avut loc trei accidente, în numai cinci minute! În condițiile carosabilului ud și nerespectării limitei de viteză impuse, trei mașini au derapat ieri dimineață. Doi șoferi s-au ales cu contuzii și au fost transportați la spital.

Zona este cunoscută ca una cu pericol ridicat de accidente, motiv pentru care Poliția Rutieră trimite des acolo echipaje radar.

Seria accidentelor a fost deschisă de o șoferiță care a intrat în curbă cu viteză mare, a derapat și a lovit un parapet. Abia ieșise din mașină, când un bărbat a intrat violent cu autoturismul în parapetul de pe marginea drumului.

A mai durat doar câteva minute până când încă o femeie a derapat cu automobilul în aceeași curbă și l-a proptit în gardul unei proprietăți. Ultimii doi șoferi au fost preluați de echipajele de ambulanță.

“Într-adevăr, au fost trei accidente rutiere în acelaşi loc şi într-o perioadă foarte scurtă de timp. În fiecare caz, de vină a fost nerespectarea limitei de viteză de 30 de km/oră. Două dintre accidente s-au soldat cu rănirea uşoară a şoferilor, care erau singuri în maşină, iar al treilea doar cu pagube materiale”, a declarat Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al biroului de circulaţie rutieră din cadrul IPJ.

Cele mai citite

Related Articles