Situații inedite pe pârtiile de la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

103

Situații inedite sunt surprinse la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud: un antrenor pasionat de tricotat împletește pe arena olimpică pentru a scăpa de emoții.

Imaginile fac înconjurul lumii, la fel cum a făcut și povestea unei patinatoare care reprezintă Coreea de Sud, care risca să rămână fără rochie în timpul unei probe.

Obiceiul de a tricota îl ajută pe antrenorul Antti Koskinen din Finlanda să scape de stres.

În timpul Olimpiadei de iarnă de la PyeonChang, el a fost surprins de jurnaliști cu andrelele chiar şi pe pista de snowboard.

Când elevul său intră în concurs, el începe să împletească.

Munca sa, în parte…produs al emoțiilor, nu va fi în zadar.

Antrenorul vrea să tricoteze pe parcursul Jocurilor Olimpice o păturică pentru bebeluşul abia născut al președintelui Finlandei – Nauli Niinisto, în vârstă de 69 de ani, care a devenit la începutul acestei luni tată pentru a treia oară,scrie Europa FM.

Într-o situație critică s-a aflat și patinatoarea sud-coreeană Yura Min.

La câteva secunde după ce a intrat pe gheață, la proba pe perechi, o închizătoare a costumului a cedat.

Aflată la prima olimpiadă, Yura Min a fost văzută cum își aranja bluza de mai multe ori în timpul exercițiului, pe care l-a dus cu bine la sfârșit.

„După cinci secunde, s-a rupt bluza. Mi-am spus: Dacă se desface, poate să se rupă cu totul topul. Am stat cu groaza asta în tot timpul exercițiului”.

Yura Min s-a născut în Statele Unite din părinți sud-coreeni. A decis ca la Pyeongchang să concureze sub steagul Coreei de Sud.