[FOTO] Concert extraordinar de pian,susținut de Dragoș Mihăilescu,astăzi, 18 februarie, la Sala Lira

Un eveniment de aleasă frumusețe va avea loc duminică, 18 februarie 2018, de la ora 18, la Sala Lira a Liceului de Arte “Sabin Păutza” din Reșița.

 

Binecunoscutul artist, Dragoș Mihăilescu- care alături de soția sa, pianista Manuela Iana Mihăilescu, sunt inițiatorii de un deceniu, ai Festivalului Zilele Muzicii la Oravița- va susține un concert extraordinar de pian la Reșița.

Manifestarea se adresează tuturor iubitorilor muzicii clasice, dar și tinerilor care pot beneficia de ocazia,  ca după finalul concertului, să stea de vorbă cu pianistul Dragoș Mihăilescu.

Așa cum ne-a declarat protagonistul evenimentului de duminică, biletele se pot cumpăra începând de joi, 15 februarie, de la secretariatul liceului și bineînțeles duminică de la Sala Lira. Prețul unui bilet este modic, 10 lei, iar elevii beneficiază de intrare gratuită.

Dragoş Mihăilescu a studiat pianul la Liceul de Artă Ion Vidu din Timişoara şi apoi la Conservatorul Ciprian Porumbescu din Bucureşti, absolvit în anul 1982. Din acelaşi an activează ca pianist al Filarmonicii Banatul din Timişoara. Din anul 1990 este şi cadru didactic la Facultatea de Muzică din Timişoara.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles