Horoscop 13 februarie 2018

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele ce tin de job si cariera sunt scaldate de noroc. Chiar daca lucrezi cu o persoana nerezonabila, vei evita furia sa. Daca sunt reduceri de personal, poti scapa sa fii si tu in vizor. Daca este un scandal, vei scapa neimplicat. Dar asta nu se datoreaza doar norocului. In loc sa te iei dupa turma, tu ti-ai mentinut seriozitatea si standardele inalte. Vei putea beneficia de o crestere, o promovare sau un proiect ce te pune intr-o lumina si mai buna. Foloseste-ti reputatia excelenta pentru a avea o pozitie la o companie prestigioasa. Miscarea va fi o binefacere financiara si emotionala.

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In loc sa iti pui increderea intr-un guru, ar trebui sa ai incredere in instinctele tale. O persoana carismatica are idei bune dar vrea sa avanseze in planurile sale fara sa tina cont de altii. Este bine sa iti pui si tu tintele tale elevate care sa te ajute in viitor, cum ar fi sa obtii o diploma pentru o calificare superioara, sa faci o calatorie in strainatate, sa publici materiale scrise de tine. Ai toata puterea necesara ca sa aduci aceste vise la realitate.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este timpul sa dai la o parte negativitatea din viata ta. Cineva care a pus presiune, cerere multa pe timpul si energia ta trebuie confruntat. Spune-i ca nu mai esti dispus sa mai accepti cereri si teme de la persoana oricand doreste. Nu mai imprumuta bani nimanui. Daca mereu sari sa ii ajuti pe altii, nu vei sti cine merita si cine nu acest efort. O persoana care este mai degraba interesata sa creeze drama in loc sa avanseze pozitiv trebuie evitata sub orice forma.

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Esti pregatit pentru dragoste. Daca esti intr-o relatie, aranjeaza sa petreci momente intime cu perechea ta. Daca mergeti intr-o mini vacanta va veti reconecta mai profund. Alegeti o destinatie faimoasa pentru peisaje. Foarte placut ar fi si sa mergeti la munte intr-un loc superb, uitat de lume si cu conditii de bun confort. Esti singur ? Ar fi intelept sa mergi la o conferinta profesionala sau la un curs, sa intalnesti oameni noi. Sigur pui ochii pe cineva care iti face inima sa bata mai tare. Conexiunea va fi imediata si puternica.

Horoscop zilnic. LEU (24 iulie – 23 august)

In sfarsit, depasesti o problema de sanatate. Cand vine vorba de vindecare, incet dar sigur este formula castigatoare. Desi esti tentat sa iesi si sa socializezi, mai bine stai acasa si te odihnesti. Da-ti cateva zile in plus sa te recuperezi dupa un virus, o durere cronica sau musculara. Trateaza-te cu blandete si pune-ti atentia in interiorul tau, pe tine. Poate ca aceasta afectiune a avut drept menire sa te faca sa schimbi o directie. Daca muncesti mai putin, iti ramane timp pentru activitatile relaxante pe care le iubesti.

Horoscop zilnic. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Daca te gandesti sa construiesti ceva durabil ca sa ramana altora, este o idee interesanta. Poate sa implice orice de la a face pentru copii un proiect creativ, o casa pana la implicarea in proiecte ce implica justitia, lucruri pentru viitor. Nu esti genul care sa lase detaliile deoparte. Te vei concentra ca un laser pe obiectivul tau, corectand orice problema pe masura ce apare. In timp ce esti ocupat construind aceasta fundatie,  nu uita sa te distrezi. Desi te mandresti cu performanta ta impecabila, nu ar trebui ca setarea ta pe excelenta sa devina o povara pentru tine.

Horoscop zilnic. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

A fost dificil pentru tine sa stabilesti o viata confortabila acasa. Toate obstacolele din drum acum s-au evaporat. Primesti suportul emotional si financiar ca sa iesi din orice blocaj. Ia aceasta oportunitate ca sa iei un imprumut, chiar daca alta data ai fost refuzat. Acum situatia s-a schimbat, ai acces la resurse inaccesibile in trecut. Daca te-ai tot certat serios cu un partener, se apropie o separare care te ajuta sa avansezi in alta directie de viata mult mai buna si eliberatoare.

Horoscop zilnic. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai fost neclar cu privire la directia de urmat. Ai pe masa mai multe optiuni dar iti este greu sa stii pe care sa o apuci. Alege calea care te umple cel mai mult de entuziasm. Poate ca nu te imbogatesti imediat, dar nu iti face griji. Te vei simti asa de bine lucrand pe directia respectiva, incat si aspectul financiar va fi acoperit. Nimic nu atrage prosperitatea mai mult ca energia bucuriei. Ca atare, este mai bine pentru tine sa intri intr-o relatie afectiva sau sa lucrezi la un proiect creativ decat sa accepti un job riguros si solicitant.

Horoscop zilnic. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Prosperitatea este pe drum. Ai muncit din greu ca sa te pozitionezi drept un profesionist demn de incredere. Drept rezultat, atragi tipul de situatii care erau imposibil de atras inainte. Daca vrei sa iti lansezi propria afacere, aceasta este o posibilitate reala si puternica. Va fi o usurare sa iti stabilesti tu propriile ore de munca si metode inovative proprii. Cand te simti izolat sau alienat, intalneste-te cu prieteni. Ei te vor face sa vezi umorul vietii.

Horoscop zilnic. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Arati si te simti minunat. Oamenii intorc capul dupa tine oricand intri intr-o incapere. Foloseste-ti farmecul personal ca sa castigi favoruri si sa atragi oportunitati de aur. Este un moment foarte bun sa mergi la un interviu, sa iesi la o intalnire sau sa trimiti un proiect creativ mai departe. Ramanand pozitiv, lucrurile vor avansa spre avantajul tau. Un rival gelos iti poate face un asa zis compliment. Doar zambeste, spune multumesc si mergi pe partea insorita a vietii.

Horoscop zilnic. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Daca ai incercat sa rezolvi o problema, fii foarte atent ce visezi noaptea. Tine hartie si creion langa pat. Cand te trezesti, scrie orice iti amintesti ca ai visat si orice iti trece prin minte chiar daca nu ai visat. Cu cat te stradui mai putin, cu atat mai repede vor veni spre tine aceste intuitii si calauziri. Este posibil sa primesti un mesaj de sustinere pentru talentul tau creativ de la un prieten drag sau ruda pe care nu i-ai mai vazut de mult timp. Nu te teme sa avansezi pe directia artelor.

Horoscop zilnic. PESTI (20 februarie – 20 martie)

Popularitatea ta este la cote maxime. Toata lumea vrea sa se intalneasca cu tine. Invitatiile curg si poate vei fi chiar invitat intr-o calatorie pe costurile altora. Spune da la orice oferta te umple de entuziasm. Nu iti face griji cu cine lasi animalul de companie, sau ca iti iei liber de la job sau cine se ocupa de indatoririle zilnice cat lipsesti. Sigur vei gasi o cale sa te ocupi de toate acestea daca vrei cu adevarat. Cel mai important este sa obtii maximum din orice oportunitate de aur vine spre tine acum.

De același autor

Related Articles