CELE TREI DIVE – Elena Moşuc, Laura Tătulescu şi Ruxandra Donose – au strălucit la Sala Radio!

Cele trei dive_2013_RD_LT_EM_905_Foto_Virgil OprinaO seară magică, un concert ce a smuls minute în şir de aplauze celor peste 1000 de spectatori prezenţi, o gală a eleganţei, rafinamentului, virtuozităţii, o demonstraţie a talentului şi a dăruirii artistice… acesta a fost concertul extraordinar CELE TREI DIVE, a treia ediţie, ce a avut loc la Sala Radio în seara de 20 decembrie 2013.

CELE TREI DIVE – Elena Moşuc, Laura Tătulescu şi Ruxandra Donose – au venit de pe marile scene ale lumii şi au dat strălucire unei seri de neuitat pentru publicul prezent.

Cu un repertoriu bine ales şi bucurându-de de acompaniamentul Orchestrei Naţionale Radio, omagiată de curând chiar de prestigioasa revistă The Gramophone, orchestră dirijată în seara concertului de DAVID CRESCENZI, dar şi de participarea Corului Academic Radio, pregătit de Dan Mihai Goia, cele trei mari artiste au reuşit să ofere românilor un spectacol de înaltă clasă demn de a fi prezentat pe cele mai mari scene ale lumii

Compozitori ca Verdi, Rossini, Mozarţ Bellini ş.a., cu ale lor arii, duete, coruri interpretate în marile gale lirice, din opere celebre ca „Trubadurul”, „Norma”, „Nabucco”, „Don Carlo”, „Don Pasquale” ş.a. i-au purtat pe spectatori spre atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, finalul fiind încununat de o versiune originală vocal-simfonică semnată de Dan Dediu a celebrului colind românesc La Vitleem.

„Extraordinar, un concert de neuitat.” „Cel mai frumos dar de sărbători.” „Este o mare bucurie să vezi în aceeaşi seară, pe aceeaşi scenă, trei artiste atât de talentate, de frumoase, de elegante.” „Mi-a plăcut foarte mult şi orchestra. Sună foarte bine”, au spus cei prezenţi.

Sponsorii evenimentului au fost: JTI, Corcova, ApiLand, Ramada, Hotel Opera, Boromir, Nissa. Mai multe detalii despre acest eveniment extraordinar găsiţi pe site-ul www.celetreidive.ro.

De același autor

Related Articles