Simona Halep are un nou sponsor

254

Simona Halep, tot pe locul 2 WTA. Poate reveni pe prima poziție mondială. Confirmă că a semnat cu Nike.

După mai multe săptămâni de incertitudini, Simona Halep a anunțat oficial noul sponsor, Nike.

După ce s-a antrenat în ultimele zile în echipamente Nike, Simona Halep a spulberat în această dimineață orice dubiu și a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu firma americană.

Halep a postat o fotografie cu ea în echipamentul noului sponsor și motto-ul companiei ”Just do it”, împreună cu mesajul ”Tocmai am făcut-o”. ”Do it” este motto-ul americanilor de la Nike.

Pentru acest contract, numărul doi mondial va încasa aproximativ două milioane de dolari.

În recuperare după accidentarea la gleznă, Simona Halep nu a participat la meciurile pe care naționala feminină de tenis le are în cadrul Fed Cup, competiție ce a avut loc, la finalul săptămânii, la Cluj.

În schimb, a hotărât să fie prezentă alături de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan și Raluca Olaru, urmărind din tribună meciurile contra Canadei. Tot lotul a fost cazat la un hotel apropiat Sălii Polivalente, iar Simona Halep a fost împreună cu colegele.

Cu o zi înainte de începerea competiției, ca un fapt inedit, Simona Halep a fost așteptată la ieșirea din restaurant de un grup de fani, iar reprezentantul firmei ”Feleacul”, specializată în dulciuri, i-a oferit un tablou de turtă dulce cu chipul ei, anunță sportsin.ro.

Jovială, Simona Halep s-a pozat cu fanii și a dat autografe micuților apăruți la mica ședință foto. Halep a apărut în echipamentul firmei Nike, ceea ce cofirmă zvonurile privind un acord cu firma americană de echipament sportiv.

Simona Halep ar urma să evolueze, în această săptămână, în cadrul turneului de la Doha (Qatar). Deocamdată, jucătoarea din Constanța nu știe dacă va fi aptă fizic pentru această competiție, dar numele ei a apărut la tragerea la sorți.

Simona Halep ar juca direct în turul al doilea împotriva învingătoarei confruntării dintre Ekaterina Makarova (Rusia, locul 36 WTA) – Shuai Zhang (China, 34 WTA).

În turul al treilea, ar putea să întâlnească câștigătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 15 WTA) – Donna Vekic (Croația, 50 WTA), iar în finală ar putea s-o înfrunte pe Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA).