CSM Reşiţa, în creştere de formă, are speranţe pentru Liga a II-a

Încă un amical încheiat nedecis pentru echipa de Liga a 3 a CSM Reşiţa

Echipa de fotbal din Liga a 3-a CSM Reșița a mai disputat sâmbătă un meci de verificare. De această dată în Valea Domanului a venit echipa din eşalonul secund – UTA Arad. A fost un meci echilibrat, în care s-a pus accent, de ambele părți, pe pregătirea fizică.

Este al treilea joc pe care formația reşiţeană îl încheie nedecis,0-0, dar rosso-nerii sunt în creştere de formă, de la meci la meci.Au jucat spectaculos, având mai multe ocazii de gol.

“Un meci bun,  contra unei echipe bune. Eu consider că, mai ales în prima repriză, am controlat jocul, am avut o posesie a acțiunii bună la atac. Ce am lucrat la antrenament, am făcut astăzi în teren și chiar sunt foarte mulțumit, am făcut un joc spectaculos, cu o circulație bună a mingii, ceea ce îmi și doresc. Singurul lucru care mă nemulțumește este că nu am reușit să înscriem nici astăzi. Voi discuta cu băieții să punem la punct acest aspect, să nu mai facem aceleaşi greșeli. Suntem în perioada de pregătire. Avem două antrenamente foarte grele, dar băieții au răspuns destul de bine, au fost agresivi, au avut o atitudine bună, deci în afara golului, totul a fost bine”, a  spus principalul Daniel Oprița, principalul din Valea Domanului.

Primul 11 introdus în teren de principalul Daniel Oprița este următorul: Zimmermann – Costin, Bactar, Podină, Copaci – Negoescu, Breşnenii, Bārbulescu, Vaștag, Manole si Ene.

Unul dintre jucătorii CSM-ului, Alin Liuba, a vorbit despre meciul de sâmbătă cu UTA:

“A fost un meci bun. Suntem într-o perioadă grea de acumulări, care nu prea este iubită de fotbaliști, dar este atât de utilă, iar roadele încep să se vadă. Jucăm din ce în ce mai bine. Am jucat cu UTA, o echipă foarte bună, căreia i-am pus probleme în multe momente și o să vedeți că de la meci la meci, relațiile de joc se vor lega și vom evolua din ce în ce mai bine. Va veni și golul. Important este că nu am primit gol, veți vedea că va veni și golul când va conta, în meciurile oficiale. Nu vrem să nu marcăm, să ne apărăm, dar așa a fost. Atmosfera la lot este extraordinară, suntem o familie”, a declarat fotbalistul din Valea Domanului, Alin Liuba.

CSM Reşiţa rămâne în cantonament, iar la finalul săptămânii viitoare  se va confrunta cu Pandurii Târgu Jiu, într-un alt meci amical.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles