Juniorii III de la CSM Reșița au evoluții tot mai bune în campionatul național de handbal

379

Sportivii cu vârsta de 14 ani ai CSM Școlar Reșița au o comportare din ce în ce mai bună în campionatul național. Dacă săptămâna trecută au obținut două victorii la turneului 2 de sală din întrecerea națională Seria G, ieri s-au impus în deplasarea de la Timișoara. Reșițenii au început returul campionatului cu o victorie la LPS Banatul cu 28-26, după un meci dificil, după cum afirmă antrenorul cu portarii din secția de handbal a CSM Reșița, Cristian Ionescu:

”Meci destul de dificil, ținând cont că am jucat locul III cu locu IV, ne-am confruntat pentru prezența la turneul semifinal. După cum arată evoluția scorului a fost un meci dificil. La pauză am fost conduși cu 18-13, dar a doua repriză băieții au evoluat foarte bine. Țin să-i felicit pe toți pentru dăruirea și devotamentul de care au dat dovadă. Am reușit să învingem la două goluri diferență, 28-26”.

Cristian Ionescu a vorbit și despre turneul doi de sală, competiție la care reșițenii au luat parte zilele trecute la Arad.

” A fost un turneu 75% reușit. Noi am plecat la drum să câștigăm toate cele trei meciuri, dar din păcate, am pierdut ultimul meci din turneu, cel cu CSS Hunedoara. Sunt, totuși, mulțumit de echipă. Ne dorim să ajungem la turneul semifinal și avem șanse să reușim. Printre cei remarcați în jocul de la Timișoara sunt: Marian Negru cu 12 reușite, Alexandru Voina, Sergiu Tudosoiu, Vlad Bistrian, toți cu câte 3 goluri. Tot lotul a fost peste așteptări.”

În etapa viitoare, sâmbătă 10 februarie, de la ora 12.00, juniorii III de la CSM Reșița vor evolua acasă cu ultima clasată CS Unirea Sânicolau Mare. Reșițenii ocupă în prezent locul 3 în clasament cu 39 de puncte.

Cristina Corocan