Ei sunt cei doi români pentru care procurorii spanioli cer 233 de ani de închisoare. Acuzații teribile la adresa celor doi frați

Detalii cu adevărat  terifiante au ieșit la lumină din dosarul în care sunt judecați doi români pentru care Procuratura Principatului Asturia din Spania cere pedepse extreme de severe. Nu mai puțin de  de 118 și respectiv 115 de ani de închisoare sunt ceruți de procurori pentru  Frații Săndulache, liderii  unui grup criminal organizat care avea drept principal obiect de activitate prostituția. Cei doi frați  au terorizat, umilit și bătut femeile chiar dacă acestea le produceau chiar și  10.000 de euro pe noapte.

Detaliile din dosar au fost dezvăluite de publicația de limba română  gazetadespania.es și realatările sunt cu adevărat traumatizante. Bătăile, violurile și umilințele, amenințările erau elemente ale tragediei zilnice prin care treceau femeile. Se pare că până și avocații inculpaților au rămas îngroziți de mărturiile femeilor care au fost prinse în ghearele interlopilor români.

Într-o  noapte fetele au câștigat mai puțin ca de obicei, numai 700 de euro. “Pe ăștia 700 de euro îi veți mânca!”, le-au spus fetelor, Cristian și Sebastian Săndulache, foarte supărați. Și nu au spus asta figurat. Pur și simplu au decis că cele patru femei vor înghiți acei bani.

Cei doi l-au strigat pe Ionuț Baciu, unul dintre locotenenții lor și i-au cerut să aducă puțină apă. Ionuț a adus apa iar cele patru fete au trebuit să înghită cei 700 de euro, dar în bancnote mici. În timp ce mâncau hârtia, Săndulache le-a avertizat că dacă se va întâmpla din nou, data viitoare îi vor mânca în monede.

Aceasta este doar una dintre  declarațiile din dosarul cauzei a două dintre victimele clanului Săndulache: A.C. și A.G.M, două tinere românce care chiar au crezut că sunt iubitele celor doi. Așa le-au înșelat ca să le aducă în Spania. Numai că atunci când au ajuns în Asturia, a început coșmarul. Abia aici fetele au descoperit cu groază că frații Săndulache nu erau iubiți exemplari, ci mai degrabă niște proxenți fără scrupule.

Pe lângă faptul că erau obligate să practice prostituția, A.C. și A.G.M. au fost tratate de două ori mai rău decât celelalte fete, pentru a fi date drept exemplu. Mesajul pe care Sandulache îl transmitea era că, dacă pe iubitele lor erau capabili să le trateze atât de urât, celelalte fete puteau fi tratate mult mai rău..

În afară de a fi înșelate și de a trăi sub teroare, fetele s-au trezit și cu datorii uriașe. “Dacă nu îți plătești datoria o să-i dau foc mamei tale”  Acesta era modul în care Cristian Săndulescu o amenința pe una dintre fete. Pe altă fată a avertizat-o că o să-i violeze sora minoră, dacă nu își achită datoriile.

O altă româncă  a povestit anchetatorilor că a ajuns în Spania după ce iubitul ei a vândut-o pur și simplu fraților Săndulache în schimbul a 1000 de euro și a unui BMW second-hand.

Conform anchetatorilor deși produceau sume immense pentru proxeneți fetele primeau aproximativ 400 de euro pe lună de la aceștia.

Conform publicației mai sus citate, nu este pentru prima dată când frații Săndulache auajuns în vizorul justiției din Spania. Aceștia au fost implicați în nu mai puțin de 23 de dosare penale, din anul 2013, de când au ajuns în Spania, dosare de traffic de ființe umane, spălarea banilor și chiar un jaf armat.

elefant.ro%20

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles