Un român din Italia și-a făcut-o cu mâna lui. A chemat salvarea în care se afla medicul pe care l-a jefuit anul trecut

Ghinion teribil pentru un român de 29 de ani care locuiește, în Italia, la Firenze. Acesta   a sunat la numărul unic de urgență 118 pentru a solicita intervenția ambulanței.

Românul, care se afla în stare de ebrietate, a sunat noaptea trecută la echipajele de urgență și a reclamat că a fost agresat de 4 indivizi în Via Baracca, a relatat astăzi publicația italiană Firenze Post.

Echipajul de urgență care a sosit la fața locului a constat că românul nu are răni vizibile dar a decis să-l transporte pe cetățeanul român la spital. Doar că exact intervenția medicilor a fost un adevărat ghinion pentru acesta.

Unul din cei doi medici de pe ambulanță l-a recunoscut pe român ca fiind unul din cei doi tâlhari care îl atacaseră toamna trecută furându-i banii, actele și obiectele de valoare. Atunci cei doi agresori au reușit să fugă, după ce l-au atacat pe medic și poliția nu le-a mai dat de urmă.

Medicul și-a făcut datoria, l-a transportat pe român la spital, după care l-a denunțat autorităților care au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabiliească ce se va întâmpla cu românul care și-a ales momentul greșit să solicite intervenția salvării.

De același autor

Related Articles