Un român s-a întors de la muncă din străinătate și și-a snopit în bătaie soția. Aceasta îi dădea amantului banii munciți de el

Un caz foarte  delicat se afla în atenţia poliţiştilor din judeţul Dâmboviţa. O femeie de 28 de ani şi-a reclamat soţul ca acesta a snopit-o în bătaie a transmis astăzi postul de televiziune Pro Tv.

Bărbatul a recunoscut că și-a bătut soția, însă le-a spus agenţilor că femeia îl înşela, ba mai mult, i-ar fi dat presupusului sau amant banii pentru care el muncise din greu, în străinătate. După aceste dezvăluiri, tânăra şi-a retras plângerea.

Bărbatul de 35 de ani este căsătorit de zece ani şi este tatăl unui băiat de 8 ani. A decis să plece la muncă în Germania, pentru un trai mai bun celor de acasă. A aflat, însă, că soţia l-ar fi înşelat, aşa că, zilele trecute, s-a întors în ţară fără să o anunţe.

S-a dus direct la magazinul unde ea lucrează ca vânzătoare şi i-a cerut telefonul mobil. A găsit în agenda memorat un număr cu numele “iubirea mea secretă” şi mai multe mesaje în care soţia şi respectivul vorbeau despre banii soţului, pierduţi de amantul femeii la jocurile de noroc.

În acel moment, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a bătut-o pe soţie atât de rău încât a fost dusă la spital cu ambulanţa.

Tocmai s-a întors din Germania şi a găsit-o cu alt bărbat. Se pare că avea o relaţie de mai mult timp cu acest băiat. El muncea şi trimitea banii acasă şi ea îi dădea banii lui”, a declarat  sora bărbatului înșelat.

Patronul magazinului unde a avut loc bătaia spune că a fost chemat urgent de clienţi să intervină, după ce aceştia au auzit hărmălaia din depozit.

O bănuia de ceva, a venit hotărât, i-a cerut telefonul, a citit câteva mesaje şi de aici a început scandalul”, a povestit  patronul magazinului.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, acesta şi-ar fi agresat soţia. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie”, a declarat Adelina Torcică, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

answear.ro%20

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles