[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa, la egalitate cu ASU Poli Timişoara din Liga a II-a

339

CSM Reşiţa a încheiat la egalitate partida test din deplasarea de la ASU Politehnica Timişoara, echipă din eşalonul secund de fotbal

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița a disputat astăzi un nou meci amical, în deplasare, la ASU Poli Timișoara! Scorul final a fost egal, 0-0, cu echipa de Liga a II-a, ASU. La finalul jocului, antrenorul secund al formaţiei din Valea Domanului, Ştefan Nefitovici a declarat:

“Ne-a interesat în perioada aceasta să nu ne accidentăm.Venim după o perioadă cu două antrenamente fizice. În momentul acesta, ASU Poli a fost mai proaspătă ca noi, dar noi ne urmărit interesul, nu dorim să avem accidentări. În rest, băieţii s-au comportat normal, am avut şi câţiva tineri, pe care i-am folosit. Suntem mulţumiţi.”

CSM Reșița a început meciul de la Timişoara în următoarea formulă : Zimmermann – Szijj, Bactar, Podină, Liuba – Bresneni, Bărbulescu – Copaci, Ene, Manole – Staicu. Rezerve au fost: Petruț – Puțanu, Topic, Bursac, Marian Musteta, Marius Musteta, Vastag, Vadrariu, Costin, Jula, Negoescu și Burciu, ne-a informat Nicolae Belcea, şeful administrativ al CSM Reșița.

De luni, 5 februarie formația din Valea Domanului intră în cantonament. CSM Reşiţa va disputa următorul joc de verificare, acasă, cu UTA, în data de 10 februarie.  

Cristina Corocan

sursa foto:CSM Reşiţa