[FOTO] Regizorul-coregraf, Tünde Baczó, sâmbătă, 3 februarie de la ora 15.15 „Pe frecvențe”

Sâmbătă 3 februarie, de ziua lui Ştefan Iordache, de la ora 15.15, la emisiunea „Pe frecvențe” ne întâlnim cu regizorul-coregraf Tünde Baczó, care a început repetiţiile la muzicalul „Emil şi detectivii” de Erich Kästner, la Teatrul de Vest din Reşiţa.

Vom afla povestea sa de viaţă, proiectele de viitor şi îi vom cunoaşte principiile de viaţă.Tünde Baczó este licenţiată a Universităţii Nationale de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L.Caragiale” – Bucureşti, promoția 2008, în Artele Spectacolului, specialitatea Coregrafie
Absolventă a masterului la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L.Caragiale” în Artele Spectacolului- Coregrafie, anul 2010 și a Universității Ovidius Constanța, Facultatea de Arte.
Are un mare respect pentru dascălii săi şi ne-a mărturisit că omul căruia îi datorează ceea ce este ca artist este, profesorul şi regizorul, Victor Ioan Frunză.


Victor Ioan Frunză în prezent este doctor în stiințe teatrale și management cultural și predă cursuri de profil, la studii aprofundate, in cadrul UNATC. După 1989 a fost vreme de 3 ani director general al Teatrului Național din Cluj. Colaborează la toate premierele sale cu soția sa, scenografa Adriana Grand.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles