Horoscop 3 februarie 2018

204

VĂRSĂTOR
Calculați toate variantele și luați o decizie importantă. V-ați cam lăsat așteptați, dar din fericire alegerea va fi cea potrivită pentru voi.

PEȘTI
Se întâmplă ceva ce va depășește imaginația. Cel mai probabil este vorba despre o surpriză din partea persoanei iubite.

BERBEC
Dați curs invitației unor prieteni și mergeți, cel mai probabil, la o piesă de teatru sau la film. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine.

TAUR
Aveți parte de mici realizări astăzi. Ziua vă va epuiza, dar laudele și aprecierea celor din jur vă dau putere să continuați.

GEMENI
Ziua poate aduce schimbări benefice pentru voi, dar asta doar dacă sunteți atenți la tot ceea ce se întâmplă în jur și acționați rapid. De data asta norocul vi-l faceți singuri.

RAC
Perseverența este cuvântul cheie pentru voi. Nu vă dați bătuți și veți obține tot ceea ce vă doriți, chiar dacă la prima vedere pare imposibil.

LEU
Urmează o perioadă agitată, dar și plină de voie bună. O să vă revedeți cu oameni dragi și o să stați de vorba ore în șir.

FECIOARĂ
Oferiți sfaturi cu ușurință astăzi unei personae care caută ajutor. Dați dovadă de maturitate și coerenţă în gândire și câștigați astfel respectul celor din jur.

BALANȚA
Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsați acaparați de problemele personale!

SCORPION
Se arată o schimbare în viața voastră. Fiți cu băgare de seamă la tot ceea ce faceți în această perioadă și mai ales astăzi.

SĂGETĂTOR
Aveți multe idei bune, așa că este cazul să va depășiți teamă de a face propuneri. Cineva s-ar putea să fie mai mult decât încântat să investească în planurile voastre.

CAPRICORN
Sunteți puși în fața unei situații speciale și nu prea știți cum să reacționați. Consultați-vă cu cei dragi în privința acestui aspect.