CSM Reșița merge la Timișoara pentru următorul meci de verificare, dar fără antrenorul Daniel Oprița!

690

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița va disputa un nou meci amical, în deplasare, la ASU Poli Timișoara! În această săptămână pregătirea a continuat la baza proprie, cu antrenamente zilnice. De luni, 5 februarie formația din Valea Domanului intră în cantonament.

În deplasarea de la ASU Timișoara CSM Reșița va fi fără antrenorul Daniel Oprița, care acuză probleme de sănătate.

Șeful Administrativ al CSM Reșița, Nicolae Belcea ne-a oferit mai multe detalii:

”Sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Baza 2 din Timișoara va avea loc al doilea amical al iernii pentru echipa noastră, în compania formației de Liga a II-a, ASU Politehnica Timișoara, cunoscută ca fiind echipa suporterilor timișoreni. Mâine dimineață, la ora 8.00, vom pleca de la stadion. Tot lotul este valid pentru acest meci, dar, probabil, o să lipsească antrenorul principal al echipei noastre, Daniel Oprița, care a lipsit de la antrenamente, din cauza unor probleme de sănătate. Îi dorim să-și revină cât mai repede și să fie alături de noi. Săptămâna aceasta antrenamentele au fost conduse de secundul Fane Nofitovici și antrenorul cu portarii, Martin Tudor.”

Ultimul jucător care a semnat cu echipa din Valea Domanului este Nicolae Jula. În vârstă de 20 de ani, noul mijlocaș a făcut o bună parte a junioratului la CSM Reșița, de unde a plecat la Viitorul Caransebeș.

”Este un fost juniori al Reșiței, care în ultimul tur de campionat a evoluat la echipa Viitorul Caransebeș, un jucător născut în anul 1998, care poate acoperi unul dintre cele trei locuri obligatorii de juniori Under 19 în echipa noastră. Este un jucător de mare viitor, un mijlocaș central, în care noi ne punem mari speranțe, se pregătește foarte bine cu noi, vrea mai mult decât Liga a IV-a, vrea să ajungă la un nivel cât mai înalt. Ne bucurăm că este alături de noi, că a ales Reșița și sperăm ca împreună cu el să creștem și noi, astfel încât în vară să fim în Liga a II-a, a mai spus Nicolae Belcea.”

Cristina Corocan