Horoscop 1 februarie 2018

BERBEC: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au anumite nemulțumiri care pot genera discuții aprinse și obositoare. Acestea pot fi puțin exagerate și pot conduce la conflicte de amploare.

TAUR: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au un chef nebun de distracție azi. Ar face orice pentru a ieși din rutina zilnică și chiar ar merge la o plimbare prin parc sau la cumpărături, doar să nu mai stea în casă.

GEMENI:

Gemenii au avut zile pline de agitație în ultima vreme, iar oboseala pe care au acumulat-o nu va fi înlăturată cu nimic. Singura lor dorință pe ziua de azi este să se odihnească, însă mai trebuie să facă cumpărături pentru casă.

RAC:

Racii vor fi în centrul atenției azi la locul de muncă. Toată lumea din jurul lor va apela la ajutorul și la cunoștințele lor și acest lucru îi va face să se simt minunat.

LEU:

Este posibil ca acești nativi să primească o invitație în oraș azi sau să iasă la o cină cu persoana iubită. Pe plan financiar vor fi câteva probleme, însă în a doua jumătate a zilei totul va reveni la normal.

FECIOARĂ:

Fecioarele vor lua salariul azi, însă șefii vor avea multe de comentat pentru li se pare că nu își fac treaba cum trebuie. Primesc și mai multe responsabilități azi.

BALANȚĂ:

Balanțele s-au dat pe brazdă și se gândesc din ce în ce mai mult la persoana iubită la dorințele și la nevoile ei, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp.

SCORPION:

Scorpionii se vor bucura de compania familiei și a persoanelor dragi lor, dar și de căldura și liniștea sufletească pe care aceștia le-o oferă. Aveau nevoie de asta și ar trebui să se odihnească mai mult.

SĂGETĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal simt nevoia să socializeze mai mult decât niciodată și de aceea, vor ieși cu prietenii. Azi vor afla lucruri despre ei, pe care nici ei nu știau că le-au făcut. Se pare că oameni răi sunt mulți.

CAPRICORN:

Acești nativi sunt predispuși la certuri azi. Ar trebui ca acești nativi să fie calmi, indiferent de situație. Este mai bine să investească în imaginea lor pentru a evita evenimentele neobișnuite.

VĂRSĂTOR:

Starea vărsătorilor financiară stagnează azi și trebuie să fie cumpătați în tot ceea ce fac. La locul de muncă trebuie să le demonstreze superiorilor că originalitatea și creativitatea sunt punctele lor forte.

PEȘTI:

Azi este o zi excelentă pentru acești nativi de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Ar trebui să încerce, totuși, să se axeze mai mult pe propria persoană și apoi pe cei din jurul lor.

De același autor

Related Articles